Muzeul este deschis de miercuri până duminică, în intervalele orare 10:00-12:00 și 17:00-21:00.

Presă

Filmul reprezintă o incursiune istorică documentară a devenirii unui multiplu campion olimpic, Ivan Patzaichin, dar și o explorare a naturii complexe și autentice a „celui mai iubit dintre pământeni”, cum îl numește fiica sa, Ivona.
Sâmbătă, 22 iunie, în Delta Dunării, la Mila 23, are loc a patra ediție a concursului  feminin de pescuit la biban în echipă, singura competiție de acest gen din România.
La Mila 23, veți descoperi pescărițe care stăpânesc arta pescuitului cu lanseta, acompaniate de alte pasionate de pescuit din toată țara, la Bibaniada – singurul concurs feminin de pescuit la biban din România.
Mulțumiri Soniei Simionov și echipei Observator pentru prezență și reportajul realizat la Mila 23 cu prilejul inaugurării Muzeului Ivan Patzaichin - Centru de inovare comunitară.
De astăzi, este deschis pentru public Muzeul Ivan Patzaichin – Centru de Inovare Comunitară din Mila 23, Delta Dunării, locul de naștere al marelui campion la canoe din perioada 1967 – 1984.
Romfilatelia introduce în circulație, vineri, 24 mai 2024, emisiunea filatelică „Muzeul Ivan Patzaichin. Mila 23”.
Vineri, pe 24 mai, la Mila 23, deschidem Muzeul Ivan Patzaichin – Centru de Inovare Comunitară, sub patronajul acordat de Comisia Naţională a României pentru UNESCO.
Muzeul Ivan Patzaichin se distinge nu doar ca o nouă atracție turistică din Delta Dunării, ci și ca un exemplu remarcabil de adaptare la specificul arhitecturii locale și de utilizare a materialelor naturale.
Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23 anunță finalizarea și recepția clădirilor care vor găzdui Muzeul Ivan Patzaichin din Mila 23 – Delta Dunării – satul său natal.