Muzeul este deschis de miercuri până duminică, în intervalele orare 10:00-12:00 și 17:00-21:00.

Acces

Acces la Muzeul Ivan Patzaichin – Centru de Inovare Comunitară

Orar: Din 24 mai 2024, Muzeul Ivan Patzaichin – Centru de Inovare Comunitară din Mila 23 este deschis de miercuri până duminică, în intervalele orare 10:00-12:00 și 17:00-21:00.

Acces: Accesul în muzeu este gratuit dar, întrucât activitatea muzeului este finanțată din surse proprii, donația dvs. ne ajută să ducem mai departe patrimoniul lui Ivan.

Programare: Vizitarea muzeului se face exclusiv pe bază de programare orară, online, din aplicația Delta lui Ivan. Aplicația poate fi descărcată din Apple Store și Play Store.

Aplicația este în curs de validare la Apple Store. Ca urmare, vă rugăm să transmiteți solicitările de vizitare pe mailul contact@muzeu.ivanpatzaichin.ro.

Pentru instalarea aplicației, aveți nevoie de o adresă de e-mail validă.

Durata unei vizite este de aprox. 1 oră, iar aplicația vă permite selectarea intervalului orar. Veți primi confirmarea programării sub forma unui cod QR transmis pe e-mail la adresa cu care v-ați înrolat în aplicație.

Pentru acces în muzeu, scanați QR code primit în sistemul de turnicheți.

Vă rugăm să respectați ora aleasă pentru vizitare.

Pentru organizarea de vizite de grup (10 persoane sau mai mult) sau activități în Pavilion, vă rugăm să ne contactați la contact@muzeu.ivanpatzaichin.ro.

Atenție – În cazul derulării altor activități, accesul în muzeu poate fi uneori restricționat. Verificați în aplicație programul de vizitare actualizat.

La o donație de minim 50 de lei primiți acces pe telefonul dvs. la ghidul audio al muzeului. Donațiile se pot face prin aplicația Delta lui Ivan, sau scanarea QR code-ului disponibil aici:

Despre Muzeul Ivan Patzaichin - Centru de Inovare Comunitară

Turnul – observator este spațiul muzeal care documentează cariera lui Ivan Patzaichin. În Tezaur se află cele mai valoroase dintre medaliile și distincțiile sale.

Pavilionul permite organizarea de activități adicente, de natură culturală, artistică, educativă și de construcție comunitară.

Zona de gastronomie prezintă principiile de funcționare ale unui Punct Gastronomic Local, concept inițiat de Ivan Patzaichin și legiferat în urma contribuției sale directe.

Vă invităm să explorați virtual spațiile Muzeului Ivan Patzaichin – Centru de Inovare Comunitară aici.

Credite foto: Mani Gutău